ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔ0Σ

ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ Νέα - Ανακοινώσεις

Αλλαγή δρομολογιών ΚΤΕΛ από 1-7-2017 λόγω θερινής περιόδου

Η Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδος ΑΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι για την θερινή περίοδο εγκαινιάζει δύο νέα δρομολόγια τα οποία θα εξυπηρετήσουν τους πολίτες στις μετακινήσεις τους μέχρι την 31/8/2017.

 

Όλες τις ημέρες της εβδομάδος εκτός της Κυριακής θα αναχωρεί από τον σταθμό λεωφορείων Λαμίας στις 03:15 τα ξημερώματα λεωφορείο με προορισμό τον Πειραιά και την Αθήνα. Στόχος του συγκεκριμένου δρομολογίου είναι να εξυπηρετήσει τους αδειούχους που θέλουν να προλάβουν τις πρωινές αναχωρήσεις των πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά αλλά και όσους μεταβαίνουν στην Αθήνα για δουλειές και θέλουν να τελειώσουν λόγω ζέστης όσο το δυνατόν νωρίτερα και να επιστρέψουν αυθημερόν στην Λαμία.

 

 

Επίσης κάθε Παρασκευή & Σάββατο θα αναχωρεί από τον σταθμό λεωφορείων Λαμίας στις 21:45 λεωφορείο με προορισμό την λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων το οποίο θα επιστρέφει στις 02:00 τα ξημερώματα. Στόχος του συγκεκριμένου δρομολογίου είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών που επιθυμούν να διασκεδάσουν στην παραλία με το μικρότερο δυνατόν οικονομικό κόστος και να επιστρέψουν με ασφάλεια χωρίς να σκέφτονται το αλκοτέστ.

Διαβάστε επίσης Περισσότερες πληροφορίες