Preloader

ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣΑπό τις 29 Δεκεμβρίου 2009 το ΚΤΕΛ έχει μεταφερθεί στον νέο υπερσύγχρονο σταθμό στην οδό Ταυγέτου που βρίσκεται πολύ κοντά το κέντρο της Λαμίας.

Πρόκειται για ένα κόσμημα για την πόλη της Λαμίας και για έναν απο τους καλύτερους σταθμούς λεωφορείων επαρχιακής πόλης, με μέγεθος 1000 τ.μ. και 12 διαδρόμους επιβίβασης/αποβίβασης. Σε αυτόν ο επιβάτης σίγουρα θα μπορεί να εξυπηρετηθεί αφού οι αφετηρίες των δρομολογίων είναι μέσα από τον σταθμό και δεν χρειάζεται να τρέχει από πρακτορείο σε πρακτορείο με τις αποσκευές στα χέρια για να αλλάξει λεωφορείο. Διαθέτει αποθήκη ασυνόδευτων δεμάτων που βρίσκεται εντός του σταθμού προσφέροντας και άνεση της στάθμευσης για φορτοεκφόρτωση δεμάτων. Τέλος χάρης στις καφετέριες και τα καταστήματα που διαθέτει στο εσωτερικό του, προσφέρει στους επιβάτες και επαγγελματίες μία ολοκληρωμένη και ποιοτική γκάμα υπηρεσιών.

Αναλυτικότερα… στον 1ο όροφο βρίσκονται τα γραφεία της ΚΤΕΛ ΑΕ, η καφετέρια και το εστιατόριο. Στο ισόγειο βρίσκεται η αποθήκη για τα ασυνόδευτα δέματα και οι διάδρομοι επιβίβασης/αποβίβασης και στο υπόγειο ένας συνεδριακός χώρος χωρητικότητας 150 ατόμων. Στον προαύλιο χώρου υπάρχει χώρος στάθμευσης για τα λεωφορεία μας αλλά και χώρος στάθμευσης των Ι.Χ. αυτοκινήτων των πελατών – επιβατών μας και πρατήριο υγρών καυσίμων για τα λεωφορεία μας.

 

 

 

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο